Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niezwykle aromatyczna, smaczna i szybka zupa, zestaw warzyw taki jaki lubimy najbardzej
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 192
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 126
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 192
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 147
Składniki
1. warzywa pokroić w kostkę lub krążki, kapustę posiekać, w garnku rozgrzać masło, dodać warzywa, chwilę podsmażyć, zalać bulionem, gotować prawie do miękkości, 2. kaszę jaglaną przelać wodą gorącą potem zimną, znów gorącą i zimną (żeby straciła goryczkę), dodać do zupy, gotować do miękkości, doprawić sola i pieprzem, posypać natką