Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka bardzo syta i smaczna,polecam Wam.Na pewno posmakuje:)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1774
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1774
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Umytego ogórka pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle przez 10min.
Na wrzącą wodę wrzucić mieszanki warzywne,pora pokrojonego w talarki,seler w kostkę,czosnek w plasterki. Dodać ziele ,liście,podsmażonego ogórka,lubczyk suszony. Zagotować ,na gotujące warzywa wsypać ryż i gotować 15min.Po tym czasie dodać makaron,pogotować 7-10min. Śmietanę zahartować i wlać do zupy.Dodać majeranek i posiekany koperek. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Smacznego życzę!