Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 65
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 188
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1825
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 65
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 188
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1825
Składniki
Cebulę oraz ziemniaki obierz, po czym wraz ze słoniną pokrój w małą kostkę i podsmaż w garnku. Zalej całość bulionem oraz mlekiem i doprowadź do wrzenia.
Do gorącej zupy dosyp makaron i gotuj do czasu, aż zmięknie.
na pesto zmiksuj w blenderze.
Gotową zupę zabiel śmietaną wymieszaną z odrobiną wywaru i dodaj przygotowany sos pesto. Całość wymieszaj i jeszcze chwilę podgotuj.Źródło: Telemax