Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa z porów"
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
Składniki
Pokrój pory, cebulę, zeszklij na maśle. Dodaj pokrojone ziemniaki. Zalej bulionem, by je przykryć. Gotuj, aż będą miękkie.
Włóż serek. Kiedy się rozpuści, przypraw zupę łyżką wina, solą, pieprzem. Możesz ją zmiksować. Posyp szczypiorkiem.
Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 1,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie