Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 721
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 721
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 142
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w drobną kostkę. Obsmaż na oleju, przełóż do garnka. Zalej gorącym bulionem. Dodaj pokrojoną marchewkę, nakryj naczynie i gotuj na małym ogniu.
Papryki oczyść, pokrój i podsmaż na oleju. Włóż do zupy i gotuj, aż mięso będzie prawie miękkie. Wsyp ryż, dodaj przecier i gotuj 15 minut. Przypraw zupę, posyp natką.
Porcje 10
120 min
Cena 2,80 zł
Kalorie 248 kcalŹródło: Takie jest życie