Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z selera naciowego"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Łodygi selera naciowego oczyść, pokrój w drobną kostkę. Cebulę obierz, posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, włóż cebulę i seler, podsmaż. Ostudź, zmiksuj razem z topionym serkiem.
Masę włóż do rondla, wlej bulion warzywny, gotuj na małym ogniu kilka minut. Wlej sok z cytryny, przypraw do smaku imbirem, solą i pieprzem. Zupę podawaj posypaną groszkiem ptysiowym.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,20 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie