Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie zupy ? mam dziś dla was idealny przepis na pyszną zupę pieczarkową gotowaną w innej formie, zapraszam chętnych pod podanym linkiem na mój blog
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7522
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 168
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 369
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7522
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 168
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 369
Składniki
Do wody w garnku dwa litry dodać porcje rosołowe lub dowolne mięso, wsypać suszoną włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną gotować do pół miękkości mięsa a po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować na wolnym ogniu do ich miękkości
Jak ziemniaki są już miękkie dodać makaron i gotować do czasu aż makaron będzie na pół miękki po tym czasie dodać startą pieczarkę na tarce jarzynowej i na wolnym ogniu pogotować do jej miękkości w trakcie dodać ziela i liście laurowe
Gdy już wszystko miękkie dodać rozrobioną śmietanę z cukrem lekko zagotować dodać natkę pietruszki zdjąć z ognia i dodać świeżo zmieloną sól z pieprzem