Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa z wędzonym boczkiem i warzywami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Składniki
Włoszczyznę, ziemniaki, cebulę, czosnek obierz, pokrój. Do garnka wlej olej, postaw garnek na ogniu, chwilę podgrzewaj. Wsyp suszoną paprykę. Boczek pokrój w kostkę, dodaj do papryki, podsmaż chwilę i dodaj ziemniaki oraz bataty. Smaż 3 minuty. Dodaj pozostałe warzywa, duś 15 minut.
Całość zalej 1,5 l wody, przypraw solą, pieprzem i gotuj ok. 20 minut do miękkości wszystkich składników. Podawaj z natką pietruszki.
Czas: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień