Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z włoskiej kapusty"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2103
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 953
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20965
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2103
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 953
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 202
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20965
Składniki
Włoszczyznę i paprykę umyj, obierz, pokrój. Rozgrzej masło z jedną łyżką oleju, dodaj warzywa, lekko przysmaż. Zalej litrem wody, chwilę gotuj. Dodaj pokrojoną kapustę i przyprawy. Gotuj pod przykryciem 30 minut.
Mięso, jajko, odciśniętą bułkę namoczoną w wodzie, sól i pieprz, wymieszaj. Uformuj pulpeciki, smaż na oleju 10 minut. Dodaj do zupy, gotuj jeszcze przez 15 minut.
CZAS: około 45 minutŹródło: Dobry Tydzień