Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta zupa yo nic innego jak tak zwany kapuśniaczek
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Składniki
Gotujemy żeberka ,skórki, warzywa,dodajemy jarzynkę ,liść laurowy, pieprz i gotujemy do miękkości
Po ugotowaniu wyjmujemy żeberka i skórki obieramy i kroimy mięso w kostkę, dodajemy pokrojone ziemniaki, gotujemy do miękkości.
Następnie zarzucamy kapustą kiszoną (ja przed wrzucenie kapustę jeszcze siekam żeby się nie ciągnęła podczas jedzenia)
Kroimy w drobną kostkę skórki i podsmażamy na smalcu , skwarki wrzucamy do zupy, a na tłuszczu robimy zasmażkę zasmażkę wlewamy do zupy, doprawiamy pieprzem i solą według uznania Tę zupę uwielbiają dzieci. Życzę smacznego