Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Składniki
Ziemniaki pokroić w kostkę, obsmażyć w garnku kilka minut stale mieszając. Dodać posiekaną cebulę i smażyć ok. 3-5 minut. Następnie dodać pokrojony w plasterki czosnek i całość smażyć, aż cebula się zeszkli, stale mieszać !
Zawartość garnka zalać bulionem, dodać ziele angielskie i liście laurowe. Dodać kiełbasę pokrojoną w plasterki. Dodać majeranek i gotować , aż ziemniaki będą miękkie. Śmietanę zahartować gorącą zupą, wlać do garnka. Całość doprawić.