Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i rozgrzewająca zupa ziemniaczana z koperkiem idealna na jesienne chłody.Mozesz podawać ja z przesmażonym boczkiem i kiełbasą oraz pieczywem lub w wersji bez mięsnej.
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 165
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1337
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 165
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1337
Składniki
W garnku rozgrzej olej i masło dodaj obraną i pokrojoną cebulę i czosnek chwilę podsmaż dodaj pokrojoną w kostkę pietruszkę, selera i pora wszystko razem podsmaż około 10 minut dodaj obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki podłej wodą dodaj ziele , liście laurowe, majeranek sól i pieprz do smaku gotuj około 30 minut na koniec zupę zageść mąka i śmietaną.Wierzch posyp koperkiem