Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna,aromatyczna zupa-krem z pieczarkami i grzankami :)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w dużą kostkę,włożyć do garnka i smażyć na oleju często mieszając aż będzie miękka i lekko przyrumieniona . Ziemniaki obrać i pokroić w większą kostkę. Gdy cebula będzie już podsmażona,dodać tymianek,ziemniaki i wlać bulion.Wymieszać i gotować aż ziemniaki zmiękną. Ugotowaną zupę doprawić pieprzem,solą a następnie zblendować na krem. Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na odrobinie oleju. Chleb pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Zupę wlać na talerz i podać z grzankami oraz podsmażonymi pieczarkami.Smacznego:)