Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta zupa ziemniaczana o lekko ostrym chrzanowym smaku z wkładką w postaci podsmażonej kiełbasy. Smacznie, tanio i szybko:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
Rosół /lub bulion z kostki/ zagotowujemy i dodajemy pokrojone w małą kostkę obrane ziemniaki. Gotujemy do miękkości. Gdy ziemniaki będą już miękkie zupę miksujemy dodajemy chrzan i doprawiamy do smaku solą i sokiem z cytryny. Dokładanie mieszamy. Z kiełbasy zdejmujemy osłonkę, kroimy, oprószamy paprykami i obsmażamy na patelni na złoty kolor. Do każdej porcji zupy na talerzu dodajemy zrumienioną kiełbasę.