Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, domowa zupka, którą polecam miłośnikom fasolki ;)
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 138
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 138
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 169
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 908
Składniki
Wywar mięsny przygotować wg własnych upodobań. Do wywaru wrzucić pokrojone ziemniaki marchewkę oraz przyprawy, zagotować.
Boczek pokroić w kostkę i usmażyć na patelni. dy warzywa będą już miękkie dodać odcedzoną fasolkę, zagotować.
Na końcu przełożyć usmażony boczek, a na patelnię dodać łyżkę margaryny, mąkę i przygotować zasmażkę. Przełożyć do zupy i zagotować. W razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać np. z zielona pietruszką. Smacznego!