Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo syta zupa, więc możemy już nie robić drugiego dania.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 673
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16766
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 103
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 673
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16766
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 103
Składniki
1. Ziemniaki, marchew obieramy, kroimy w kostkę zalewamy wodą, solimy i gotujemy
2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju 3. Do cebuli dodajemy pokrojoną w pół plasterki kiełbasę oraz paprykę w paseczki
4. Pod koniec gotowania ziemniaków, dodajemy kostkę oraz kiełbasę z papryką 5. Następnie dodajemy przecier pomidorowy, paprykę ostrą oraz fasolkę czerwoną
6. Na koniec zupę zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody i chwilkę gotujemy
7. Zupa gotowa 8.. Smacznego