Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa bez nazwy, wymyslona z potrzeby chwili, oczywiście bez mięsa, udany eksperyment
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Składniki
1. grzyby zalać woda, po chwili dokładnie umyc, ponownie zalać wodą, 2. warzywa obrać, pokroić w kostkę, 3. cebulę poddusić na maśle, dodać ziemniaki, marchew i selera, chile dusić, wlać grzyby z woda w której się moczyły, posolic, gotować, 4. gdy warzywa będą prawie miękkie dodac pokrojona paprykę, gotować jeszcze chwilę, zaprawić zupę smietaną, doprawić sola i pieprzem, posypać natką smacznego