Obydwie wody na rynku dostępne będą w pojemności 0,3 i 0,7 litra.
Nowoczesny design i szklane opakowanie to idealna propozycja dla rynku gastronomicznego, który nareszcie zaproponować może klientowi polską wodę mineralną najwyższej jakości, prezentowaną w wyrafinowanym opakowaniu. Dzięki właściwościom stworzonym przez naturę i zaawansowanej technologii pozwalającej zachować unikatowy smak, koneserzy stawiają Cisowiankę w jednym rzędzie z najlepszymi wodami świata.
Cisowianka Perlage to alternatywa pomiędzy wodą gazowaną a niegazowaną. Jej subtelny, naturalny smak docenił światowej sławy sommelier Michael Mascha opisując ją jako świetną wodę zarówno do obiadu, jak i kolacji. - Małe bąbelki nadają jej "szampańskiego" smaku i delikatności, jednocześnie nie dominując nad smakiem potrawy - mówił Mascha. Także jury International Taste & Quality Institute scharakteryzowało Cisowiankę Perlage jako produkt o wybitnym smaku, podkreślając jej "równowagę pomiędzy mineralizacją a musowaniem". Wyjątkowość smaku Cisowianki Perlage docenili również najlepsi polscy szefowie kuchni, zrzeszeni w elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, udzielając produktowi swojej rekomendacji. Unikatowy skład, nasycenie naturalnym dwutlenkiem węgla, jedna z najnowocześniejszych linii butelkujących w Europie i cieszące oko opakowanie sprawiają, że pochodząca ze słynącego z uzdrowiskowego mikroklimatu Polski woda staje się coraz bardziej popularna nie tylko w naszym kraju, ale i Europie.
Elegancka szklana butelka Cisowianki Perlage doskonale nadaje się do postawienia na stole, prezentuje bowiem formę, mogącą służyć z powodzeniem za neutralną karafkę. To doskonała wiadomość dla restauratorów, ale nie wyłącznie: designerskie opakowanie doskonałej w smaku wody ucieszy każdego, komu bliska jest subtelna, wysmakowana estetyka stołu.
Nowa odsłona wody Cisowianka Perlage i Cisowianka Classique pojawia się na rynku wraz z początkiem lipca. Tak jak najlepsze wody świata, sprzedawana będzie w szklanym opakowaniu, którego kształt przyciąga wzrok, a zawartość zachwyca delikatnym, wyrafinowanym smakiem.
Subtelność smaku i wyrafinowany design
Pierwsze szklane opakowania wody mineralnej Cisowianka PERLAGE i CLASSIQUE zjechały właśnie z linii butelkującej w Nałęczowie Zdroju. Designerski kształt sprawia, że butelka idealnie komponuje się z porcelaną na stołach - zarówno w nowoczesnej, jak i tradycyjnej stylizacji.
REKLAMA
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
kluski kładzione z czosnkiem niedźwiedzim
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 70
3
Desery
Sernik rabarbarowy
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Komunia
- Dietetyczne
- Warzywa
- Orzechy
- Migdały
- Płatki
- Ciasta
- Ciastka
- Serniki
Odsłon: 119
0
Dania główne
Siła żubra - Kasza Freekeh i pesto z pokrzywy
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
- Impreza
- Walentynki
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Francuska
- Grecka
- Śródziemnomorska
- Dietetyczne
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Orzechy
- Nerkowce
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 42
0
4
REKLAMA