Tania, a niezwykle sycąca. Przepis na zupę ekonomiczną
Zupa ekonomiczna popularność zyskała już ok. 200 lat temu. Głównie dlatego, że była bardzo sycąca, a jednocześnie tania. Sekretem sukcesu były użyte do jej przygotowania składniki. Przekonaj się, jak zrobić tę budżetową, ale też po prostu przepyszną zupę!
Polecane artykuły
W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...
Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...
Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...
Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam.
- Impreza
- Azjatycka
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Warzywa
- Mięso
- Indyk
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Imbir
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 150
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 44
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Azjatycka
- Chińska
- Warzywa
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
Odsłon: 492