Wegańskie leczo z boczniakami!
Leczo to pyszny jednogarnkowy obiad, który sprawdzi się doskonale, kiedy na dworze robi się zimno. Dziś przedstawiamy go w wersji wegetariańskiej z grzybami. Poznaj przepis na to aromatyczne, rozgrzewające danie, w którym nie brakuje warzyw! Taki obiad to prawdziwa witaminowa bomba smaku!
Polecane artykuły
Kiwano – egzotyczny owoc z Afryki – cieszy się coraz większą popularnością w polskiej kuchni. I nic w tym dziwnego – nie dość, że zachwyca ono swoi...
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Sponsorowane
W tym sezonie grillowym warto poeksperymentować ze smakami. Karkówka i kiełbaski? Jak najbardziej, ale może w kanapce i w towarzystwie warzyw? Podp...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
- Azjatycka
- Włoska
- Indyjska
- Tajska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Curry
- Czosnek
- Makarony
- Kremy
- Makaronowe
Odsłon: 2452
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
- Grill
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Szparagi
- Nabiał
- Jajka
- Mięso
- Przyprawy
- Makarony
- Makaronowe
- Jajka
Odsłon: 101
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 41