„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu! Startują castingi do programu.

Po kilkuletniej przerwie Telewizja Polsat wraca z kulinarnym reality show „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”. Ruszyły właśnie castingi do kolejnej edycji kulinarnego show, które podbiło serca widzów na całym świecie.

„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” wraca na antenę Polsatu

Amerykańska edycja wykreowała gwiazdę Gordona Ramsay’a. Liczne kolejne edycje m.in. w Stanach Zjednoczonych, Niemczech, Francji, Hiszpanii, Finlandii, Danii, Belgii, Rumunii, Rosji oraz na Litwie i Ukrainie gromadziły miliony widzów, którzy śledzili poczynania uczestników.                             

W poprzednich sześciu edycjach polskiej wersji rolę szefa pełnili Wojciech Modest Amaro i Michał Bryś. Tym razem na czele polskiej piekielnej kuchni stanie nowy szef!

Ostra selekcja ma wyłonić podczas castingów grupę pasjonatów gotowania, którzy powalczą o wygraną, czyli nagrodę pieniężną w wysokości 100 tys. zł.  Skompletowanie składu uczestników potrwa kilka tygodni. Poszukiwani są ochotnicy, którzy będą gotowi zamknąć się w willi, bez kontaktu ze światem zewnętrznym przez kilka tygodni, aby oddać się swojej największej pasji – gotowaniu i zawalczyć o własne marzenie o pracy w prawdziwej restauracji.  

Uczestników czeka ognista przeprawa – mocna szkoła życia i gotowania pod okiem profesjonalistów. Aby wziąć udział w castingu, należy wypełnić formularz na stronie hellskitchen.polsat.pl.

Nowa seria programu ma pojawić się na antenie stacji w jesiennej ramówce. Producentem wykonawczym reality show jest firma Jake Vision.

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Pieczywo bułki

ważna rada - ciasto ugniatać około 15-20 minut

Odsłon: 23899

60 min
54
Desery Ciasto z masą sernikową

Proste w przygotowaniu i szybkie ciasto. Połączenie czekoladowego spodu z mas...

Odsłon: 496

15 min
7
Desery Jogurtowiec Borówkowy

Szybkie i orzeźwiające ciasto. Dzieci wprost nie można od niego odgonić.

Odsłon: 266

15 min
13

Polecane artykuły

Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1
Informacje Zrób niezawodny syrop na kaszel z kuchennej przyprawy. Kiedyś nazywano go penicyliną dla ubogich

Tymianek to przyprawa, która genialnie podkreśla smak mięs, czy pieczonych ziemniaków. Jego właściwości warto wykorzystać nie tylko podczas gotowan...

2
Informacje Zielono mi, czyli szpinak do makaronu. Te dania smakują nawet niejadkom

Szpinak to bardzo zdrowy produkt, który albo się kocha, albo nienawidzi. Nie ulega jednak wątpliwości, że zawiera on mnóstwo cennych substancji. Ja...

4
Informacje Odkryj nowe jogurty pitne od Danio!

Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...

0