Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz sam gotować, ale książka często Ci się zamyka? Nie ma w pobliżu nikogo, kto mógłby Ci przytrzymać otwartą książkę? Jest na to sposób!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1800
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 271
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1800
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 271
Składniki
Weź zwykły wieszak z klamerkami.
Otwórz książkę kucharską na dowolnym przepisie.
Przypnij klamerki i zawieś na gałce od szafki. Teraz możesz gotować bez problemów! Fot. 123RF/Picsel