Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak szybko ugotować ryż? Znalazłam taki szybki sposób na ugotowanie ryżu. Zamiast stosować metodę redukowania (czekamy aż cała woda się wygotuje lub wchłonie) robimy tak: 1. Zagotowujemy trochę wody 2. Do wrzącej wrzucamy szklankę ryżu 3. Gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut 4. Odcedzamy Wczoraj wypróbowałam i w smaku ryż jest fajny, nierozgotowany, ale i nie twardy. No i ta szybkość! Polecam :) fot. flickr.com / Marinate Me Baby
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 48
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 48
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Składniki