Artykuły

Czym najlepiej zagęścić zupę?

Jesteśmy narodem uwielbiającym zupy. Statystyczny Polak zjada nawet 100 litrów zup rocznie, a to niewątpliwie stawia nas w światowej czołówce. Nie dość, że smaczne, to w dodatku zdrowe. Ale czym zagęścić zupę, by nie zmienić jej pysznego smaku i prozdrowotnych właściwości? Czytaj więcej

Oczyść swoje ciało na wiosnę

Dzbanek filtrujący AQUAPHOR Jasper z wkładem magnezowym w atrakcyjnej cenie, a także książeczka z przepisami na smaczne i zdrowe koktajle owocowo-warzywne do nabycia tylko w sieci sklepów Biedronka. Czytaj więcej

Co zrobić z rzodkiewki?

Rzodkiewka to bezapelacyjna królowa nowalijek. Przebojem wkracza na nasze talerze wczesną wiosną i gości na nich aż do jesieni. Jakie ma właściwości i co można z niej przygotować, aby nam się nie znudziła? Czytaj więcej

Najciekawsze wiadomości kulinarne, konkursy i wydarzenia