Artykuły

Botwina na dziewięć sposobów

Liście, czerwona łodyga i niewielkie korzenie. Pojawiają się na straganach i w warzywniakach na wiosnę. Botwina najlepiej smakuje właśnie teraz, więc to idealna pora, aby przyjrzeć się jej nieco bliżej... Czytaj więcej

Niedziela ze smakiem!

Oborniki kolejny raz zapraszają na kulinarne spotkanie w malowniczym parku przy młynie Dahlmanna. „Niedziela ze smakiem” to jarmark z pysznościami, muzyczne smaczki, gotowanie i degustowanie. Czytaj więcej

Zróbmy sobie chłodnik!

Nie wiesz, co jeść w czasie upałów? Poeksperymentuj z chłodnikiem. Dowiedz się, co możesz zyskać, dzięki tej witaminowej bombie. Nasi użytkownicy podpowiedzą ci, jak przygotować wspaniały chłodnik na słodko i na słono. Czytaj więcej

Najciekawsze wiadomości kulinarne, konkursy i wydarzenia