Food Pharmacy. Przepisy

„Food Pharmacy. Przepisy” to solidna dawka doładowujących układ odpornościowy dań. Autorki udowadniają też, że aby gotować zdrowo nie trzeba spędzać w kuchni długich godzin.

Cześć, tu Mia i Lina!
Jeśli czytałeś naszą książkę "Food Pharmacy", to już trochę nas znasz i pamiętasz, jak smakuje nasz... powitalny szot z kurkumy! Wiesz również, że chcemy zarazić wszystkich naszą pasją do jedzenia o przeciwzapalnych właściwościach, bogatego w przeciwutleniacze i wspierającego dobre bakterie układu pokarmowego jak Luke Skywalker Rebelię.

Teraz oddajemy w Twoje ręce naszą książkę kucharską. Napisałyśmy ją dla każdego, kto chce wprowadzić do swojej kuchni zdrowe produkty - takie, które pomagają dobrejflorze jelitowej, zapobiegają stanom zapalnym oraz odpierają ataki wielu chorób. W naszych recepturach znajdziesz dużo warzyw, nasion, orzechów i przypraw. Potrawy są bezglutenowe, pozbawione nabiału oraz cukru, a co najważniejsze - są pyszne! Przetestowane przez wytrawnych smakoszy.

Przygotowanie spaghetti z cukinii lub wegańskich paluszków rybnych to tylko kilka chwil, a podniebienie będzie zachwycone. Jelita też! A wszystko to podane w pięknej oprawie i doprawione solidną dawką poczucia humoru. Dostępne bez recepty!

Lina Nertby Aurell - politolożka, specjalistka od rozwoju biznesu i promocji handlu na rynkach wschodzących, przedsiębiorca i współzałożycielka firmy doradczorekrutacyjnej.

Mia Clase - kreatorka w branży reklamowej, przez wiele lat pracowała jako copywriter i szef kreatywny w
kilku znaczących agencjach reklamowych w Sztokholmie i Nowym Jorku.

Książka powstała we współpracy z dr. Stigiem Bengmarkiem, byłym ordynatorem oddziału chirurgii i dyrektorem kliniki przy Uniwersytecie w Lund, który od 30 lat bada, w jaki sposób żywność wpływa na ludzkie ciało.

Żródło: mateirały prasowe/ Wydawnictwo Otwarte

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Śniadania Parówkowe serce

Bardzo lubię parówki oraz dania z jajek. Dzisiaj łącze te dwa składniki w jed...

Odsłon: 54

15 min
1
>60 min
0
15 min
6
Desery Sernik z rabarbarem

Jedna pani drugiej pani… Tak ten przepis dotarł do mnie. Uznałem, że skoro go...

Odsłon: 69

>60 min
2
Pieczywo Chleb orkiszowy z czarnuszką

Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, pachnący czarnuszką. Zn...

Odsłon: 2225

>60 min
8

Polecane artykuły

Informacje Szkolenia kulinarne – na jaki kurs warto się zapisać?

Ostatnimi czasy preferencje żywieniowe Polaków bardzo się zmieniły. Coraz rzadziej przygotowujemy ciężkostrawne dania i często rezygnujemy z gęstyc...

0
Informacje Biały makijaż oczu z kolorową kreską krok po kroku

Pamiętam, jak pierwszy raz zdecydowałam się na eksperyment z białym makijażem oczu, dodając do niego kolorową kreskę - efekt był oszałamiający i od...

0
Informacje Koktajl z kiszonej kapusty na odchudzanie. Pije regularnie, będziesz mieć talię osy

Szczupła sylwetka to marzenie wielu osób, najprostszym sposobem, aby ją osiągnąć, jest oczywiście odpowiednio zbilansowana dieta, deficyt kaloryczn...

1
Informacje Wiosenna dieta owsiankowa. Oczyszcza, wzmacnia i dodaje energii

Na czym polega dieta owsiankowa? Choć przyjmuje różne postacie, zawsze koncentruje się na jednym produkcie, czyli owsiance. Odkryj, dlaczego warto...

2