Forum

BITA ŚMIETANA

(6)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 238

Odpowiedz

Konto usunięte

Odp. BITA ŚMIETANA

03 lutego 2010

Przede wszystkim musi być mocno schłodzona. Śmietana w temperaturze pokojowej nie ubije się, tylko rozwarstwi. Pod koniec ubijania dodaję łyżkę cukru pudru, nie wiem czy to pomaga, ale ma dla mnie lepszy smak ;)

madzio1980

Odp. BITA ŚMIETANA

25 lutego 2010

A ja robię tak: śmietankę mocno schładzam, ale również naczynie np.miskę wkładam na godzinę przed ubijaniem do lodówki, a mieszaki z miksera do zamrażalnika:). Do smaku również dodaję cukru pudru. Śmietana zawsze mi wychodzi i jest sztywna, że ho ho:. Pozdrawiam

Odpowiedz

Kucharzeonline

kahate1

Przepisów: 0

Ocena: 0

Zdzisia65

Przepisów: 0

Ocena: 0

grklon

Przepisów: 3

Ocena: 8

GREGORHSPEED

Przepisów: 2110

Ocena: 47177

Ania1310

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń