Forum

BITA ŚMIETANA

(6)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 251

Odpowiedz

Konto usunięte

Odp. BITA ŚMIETANA

03 lutego 2010

Przede wszystkim musi być mocno schłodzona. Śmietana w temperaturze pokojowej nie ubije się, tylko rozwarstwi. Pod koniec ubijania dodaję łyżkę cukru pudru, nie wiem czy to pomaga, ale ma dla mnie lepszy smak ;)

madzio1980

Odp. BITA ŚMIETANA

25 lutego 2010

A ja robię tak: śmietankę mocno schładzam, ale również naczynie np.miskę wkładam na godzinę przed ubijaniem do lodówki, a mieszaki z miksera do zamrażalnika:). Do smaku również dodaję cukru pudru. Śmietana zawsze mi wychodzi i jest sztywna, że ho ho:. Pozdrawiam

Odpowiedz

Kucharzeonline

asiunia94xxx

Przepisów: 0

Ocena: 0

emi74

Przepisów: 0

Ocena: 0

beti56

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ana1Ana

Przepisów: 0

Ocena: 0

eedyta73

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń