Forum

GARNKI

(24)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 7864

Odpowiedz

Konto usunięte

Odp. GARNKI

20 czerwca 2013

jasienka1 z całym szacunkiem dobra kucharka(kucharz) przyrządzi danie bez użycia garnków renomowanych firm. Nasze babcie gotowały w tym co miały i nie zastanawiały się nad takimi problemami. Nie ważne w czym ugotujesz, ale co i jaki to będzie miało smak, nie sądzisz?:-)

Hesia

Odp. GARNKI

27 czerwca 2013

Nie jest ważna firma tylko wykonanie. Ja ma garnki już 30-sto letnie, emaliowane, z ebonitową rączką. Mam już też stalowe - do piekarnika i kapusty (świetnie się w nich gotuje). Mam też gary do różnych zup i gulaszy z grubym dnem, które tak szybko nie stygną. Można w nich gotować krótko i zostawić pod przykryciem, żeby doszły. Wszystko zależy od tego, co chcemy gotować i w jaki sposób.

Pozdrowienia

malika

Odp. GARNKI

04 listopada 2013

Tosca, garnki emaliowane można używać na wszystkich rodzajach kuchenek. Mam takie z emalii olkusz i warto w nie zainwestować, choć cena nie jest kosmiczna ;) Jak ktoś napisał wyżej najważniejsze to dbać o garnki, wtedy służą latami :)

ania-w

Odp. GARNKI

27 listopada 2013

Ja dostałam w prezencie ślubnym stalowe i bardzo, bardzo sobie chwalę. Wyglądają bardzo solidnie, równomiernie się nagrzewają, łatwo je myć. Tylko są dość ciężkie ;)

Odpowiedz

Kucharzeonline

Andrzej45

Przepisów: 0

Ocena: 0

bunia126

Przepisów: 0

Ocena: 0

Pakmen

Przepisów: 0

Ocena: 0

elizaj

Przepisów: 0

Ocena: 0

Jolaj

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń