Forum

Jaka Baza z białek do ciasta

(0)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 105

Odpowiedz

Waldi1

26 kwietnia

Ja z pytaniem >< zrobiłem ciasto BEZOWE (na biszkopcie) z małych bez i przełożyłem to wszystko masą krówkową ( wymieszaną ze śmietana 36 i żelatyną do deserów Dr. Oetker) ale juz na drugi dzień bezy zaczęły sie rozpuszcza – dodam tylko że bezy były robione bez maki tylko białko i cukier puder.
* * * * * * *
Bezy robione z 5 białek + 200g cukru pudru / suszone 90 minut w 110/120 stopniach.

Odpowiedz

Kucharzeonline

Jaonka

Przepisów: 0

Ocena: 0

KulinarnaCh..

Przepisów: 1008

Ocena: 12426

Joanna

Przepisów: 2

Ocena: 137

kahate1

Przepisów: 0

Ocena: 0

smaker

Przepisów: 61

Ocena: 1046

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń