Forum

Jaka patelnia ?

(46)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 2273

Odpowiedz

Grillcenter_pl

Odp. Jaka patelnia ?

14 stycznia 2012

Proponuję kupić patelnię z powłoką ceramiczna,te sprawdzają sie zdecydowanie najlepiej. Szeroki wybór masz w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych,gdzie teraz są styczniowe wyprzedaże,więc warto.


Pozdrawiam www.Grillcenter.pl

Namarra

Odp. Jaka patelnia ?

16 stycznia 2012

Ja od kilku tygodni mam patelnię z powłoką ceramiczną i jestem zachwycona. Nic nie przywiera, zmywa się jednym ruchem gąbki. Zdecydowanie lepsza niż którakolwiek teflonowa jaką miałam (a kilka ich było). Kiedyś miałam starą, żeliwną, niestety zaginęła w licznych przeprowadzkach. Z tego co zauważyłam, ceramiczna chyba jej dorówna w użytkowaniu :)

imponderabilia

Odp. Jaka patelnia ?

19 stycznia 2012

Można powiedzieć, że jestem maniakiem patelni. W domu zawsze mam ich ok. 16. Po latach testowania tefali i innych wynalazków trafiłem u swojej znajomej na patelnię firmy amt gastroguss. Od tej pory naczynia tej firmy są dla mnie ideałem. To jest faktycznie patelnia, na której można smażyć bez grama tłuszczu i nic się nie przypali. Kiedyś kosztowała masę pieniędzy, lecz teraz można znaleźć w necie super oferty. Ja się zakochałem w tych naczyniach.

AromaCaffee_eu

Odp. Jaka patelnia ?

25 stycznia 2012

Najlepsza byłaby ceramiczna lub żeliwna,ale to zależy od budżetu jaki posiadasz na ten cel. Im więcej,tym oczywiście lepiej. Żeliwna wydaje mi się bardziej uniwersalna i solidna.


Pozdrawiam www.AromaCaffee.eu

zonia1

Odp. Jaka patelnia ?

25 stycznia 2012

Kupiłam patelnie z powłoką ceramiczna.Używam ją od tygodnia.Jest naprawdę super.Nic nie przywiera.Jaja,naleśniki po niej "fruwają"Kotlety ładnie się rumienią.Co najważniejsze można na niej smażyć niektóre potrawy bez użycia tłuszczu,a inne z niewielką ilością. No i jak to ktoś napisał - myje się tak jak w reklamach.Polecam wszystkim.

yaska

Odp. Jaka patelnia ?

26 stycznia 2012

my mamy teflonowe i ceramiczne, innych nie używam, sporo smażę bez tłuszczu lub na niewielkiej ilosci tłuszczy i tez nic się przypala, najwięcej zależy chyba od temperatury,a nie od powłoki na patelni

Odpowiedz

Kucharzeonline

wege_garnus..

Przepisów: 0

Ocena: 0

Karola2018

Przepisów: 0

Ocena: 0

slodkisenty..

Przepisów: 102

Ocena: 1364

Jolaj

Przepisów: 0

Ocena: 0

hajduczek-n..

Przepisów: 341

Ocena: 3996

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń