Forum

Kluski śląskie

(10)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 7357

Odpowiedz

Kurka_domowa

23 lutego 2012

Witam wszystkich Smakerowiczów :) Mam pytanie na temat mrożenia klusków śląskich, bo mam taką tendencję, że zawsze zrobię w nadmiarze i potem na drugi dzień kombinuję co za mięso do nich zrobić. Wiem, że należy je mrozić na tacce, żeby się nie posklejały ale nie mam pojęcia czy można takie surowe włożyć do zamrażalnika czy najpierw trzeba je obgotować? Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)

Odpowiedz

Kucharzeonline

jnn

Przepisów: 0

Ocena: 0

koherentna

Przepisów: 0

Ocena: 0

MNH44

Przepisów: 0

Ocena: 0

gochna55

Przepisów: 0

Ocena: 0

AgnieszkaPa..

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń