Forum

Ocet balsamiczny

(7)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 186

Odpowiedz

Tosca

Odp. Ocet balsamiczny

18 sierpnia 2009

Szczerze mówiąc, jeszcze nie używałam... bo nie bardzo wiem, do czego... :/ Może ktoś nam poda przykładowe zastosowanie? Do czego to pasuje?

Sugarspice

Odp. Ocet balsamiczny

18 sierpnia 2009

Ja glownie uzywam w vinegrette do salatek ze swiezych warzyw lub do maczania goracego domowej roboty chleba (jak rowniez oliwe z oliwek i zielone pesto mmm pycha :) i takze probowalam z truskawkami. Polecam :)

Mateusz15

Odp. Ocet balsamiczny

18 sierpnia 2009

Moja ciocia robi tak: bierze sałatę, kroi dodaje 3 stzrte rzodkiewki i trochę szczypiorku i to polewa 2 łyżkami octu balsamicznego, miesza i wkłada do lodówki na 2 godziny. Pycha!

nutella

Odp. Ocet balsamiczny

19 sierpnia 2009

Ocet balsamiczny jest niedoceniany tak jak kiedyś oliwa .Ja octu uzywam do sałatek, makaronow ,marynat do mies.Polecam warto go mieć w swojej kuchni pod reką

RENIA730

Odp. Ocet balsamiczny

20 sierpnia 2009

Jestem wielką fanką octu balsamicznego i napewno polubi go każdy, kto ceni smaki wyraziste. Ocet balsamiczny fantastycznie podnosi smak potraw z buraków (zupa, barszcz, jarzynka). Doskonale doprawia potrawy z kapusty (szczególnie bigos), wszelkie mieszanki mięsno-jarzynowe podawane pod nazwą "leczo". Świetnie nadaje się do sałatek bułgarskich, węgierskich, włoskich i greckich.

Odpowiedz

Kucharzeonline

Janusz353

Przepisów: 0

Ocena: 0

pogoda

Przepisów: 0

Ocena: 0

DoktorGosia

Przepisów: 13

Ocena: 95

slodkisenty..

Przepisów: 79

Ocena: 1012

ski_ttles

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń