Forum

Ostro...

(7)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 74

Odpowiedz

kaciusia

04 czerwca 2010

Mam problem,robilam dzisiaj spagetti i dodalam pieprz cajunne,tylko trsoszke przesadzialam ;_( maz niestety podziekowal z jedzeniem yego ;-( mozna to jakos uratowac???Pomozcie... ;-(
ps kiedys tez juz mie sie tak zdzylo ale chiile con carne....masakra!

gabriel13

Odp. Ostro...

05 czerwca 2010

Najlepiej to się tym nie przejmować, nie wyszło raz uda się za następnym razem. "Trening czyni mistrza", bo każdy kiedyś zaczyna, ale najważniejsze to nie zrażać się i gotować dalej aż się dojdzie do perfekcji!
Powodzenia!!!

Panek

Odp. Ostro...

06 czerwca 2010

Kaciusiu zasadnicze pytanie, kosztujesz w trakcie doprawiania czy doprawiasz na oko i kosztujesz dopiero na talerzu?
Rozumiem że już dawno po spaghetti ale może, jeśli zaczniesz dawkować przyprawy i kosztować w trakcie, to wyeliminujesz takie ,,wpadki"?
Jedynym wyjściem gdy już ,,dasz do pieca" jest rozrobienie sosu, smak się oczywiście zmieni ale będzie zjadliwe. :)

agatasur

Odp. Ostro...

07 czerwca 2010

Wydaje mi się, że to już raczej ostateczny smak potrawy. Ja często używam chili i pieprz cayene i nie wydaje mi się, że jest coś co może złagodzić jego smak.
W każdym razie będziesz już pamiętać na przyszłość :) Każdy z nas popełnia takie błędy :)

Odpowiedz

Kucharzeonline

staneks

Przepisów: 0

Ocena: 0

AniaCzarna89

Przepisów: 1

Ocena: 10

Jaonka

Przepisów: 0

Ocena: 0

szybki68

Przepisów: 0

Ocena: 0

palma

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń