01 lutego 2013
Witam serdecznie. Robiłam sałatkę i było z nią wszystko w porządku...do czasu. Otóż na drugi dzień moja cudowna sałatka wyglądała jakby była wymieszana z twarogiem, dosłownie tak to wyglądało. Myślałam że mnie trafi. Smaku nie zmieniła...była smaczna tylko te dziwnie wyglądające grudki. Jaki mógł być powód że moja sałatka zrobiła się taka a nie inna. W skład sałatki wchodziły...kapusta pekinka, gotowany filet z kurczaka, fasola czerwona konserwowa, seler konserwowy, papryka konserwowa, kukurydza i majonez kielecki. Majonez wydaje mi się że był dobry gdyż miałam duży słoik który w połowie użyłam do innej sałatki i z tą akurat było wszystko w porządku. Może się niektóre składniki pogryzły...hihi. Więc proszę o zdanie doświadczonych kucharzy co by to mogło być. Pozdrawiam Aga