Forum

 Ryba po grecku

(5)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 520

Odpowiedz

smakolyk

Odp.  Ryba po grecku

04 listopada 2008

ja tam wolę po polsku-grecku ;-)) Nie smażę w panierce tylko obtaczam w mące. Spróbuj zrobić z mintaja w kostce. Lepiej kupować taki pakowany, bo przynajmniej wiesz co masz. Jak kupisz mrożony filet, to więcej zapłacisz za lód na rybie, niż za samą rybkę.

fercikowa

Odp.  Ryba po grecku

08 listopada 2008

do mani:gotuje rybke na parze ( czyli w steamerze, z ang. steam czyli para)po uprzednim doprawieniu jej a sos pomidorowy robie w ten sposob na patelni rozgrzewam ociupine oliwy, wrzucam pomidory+czosnek+oregano+bazylie i doprawiam sola i pieprzem jak lubie. podaje z dwoma mlodymi ziemniaczkami albo frytkami i brokuly moje ulubione.proste i bardzo mi smakuje.moze nie brzmi to zachecajaco i zaraz tu sie pojawia odpowiednie komentarze , ale mnie smakuje

Odpowiedz

Kucharzeonline

edyta1988

Przepisów: 0

Ocena: 0

Andrzej45

Przepisów: 0

Ocena: 0

remikk

Przepisów: 0

Ocena: 0

ChickStop

Przepisów: 0

Ocena: 0

Roxeta

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń