Forum

Sajgonki na parze....????

(3)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 236

Odpowiedz

karlitka

Odp. Sajgonki na parze....????

02 marca 2010

Ja robiłam, niestety mi nie wyszły, ciasto nie dość że było bez smaku, to jeszcze w trakcie gotowania ten cienki papier posklejał się ze sobą, poprzyklejał do metalowego wkładu do gotowania na parze (chyba lepiej byłoby ułożyć sajgonki na np. wartswie plasterków marchewki) i miejscami porwał się przy wyjmowaniu i odklejaniu z naczynia.

gaag

Odp. Sajgonki na parze....????

23 lipca 2019

Sajgonek nie gotuje się na parze tylko moczy się papier ryżowy przed zawinięciem. Jest wtedy miękki i dobrze trzyma zawartość. Takie sajgonki bez smażenia są nawet popularniejsze w Wietnamie.

Odpowiedz

Kucharzeonline

Adam81

Przepisów: 0

Ocena: 0

pumalec

Przepisów: 0

Ocena: 0

TABAZA

Przepisów: 0

Ocena: 0

KulinarnaCh..

Przepisów: 746

Ocena: 7453

GREGORHSPEED

Przepisów: 2260

Ocena: 49838

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń