Forum

Schabowy

(4)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 693

Odpowiedz

lukrowababeczka

25 maja 2013

Kochani!

Sobótka, a zatem życzę wszystkim miłego i udanego weekendu.

Dzis pytam Was o kotleta - schabowy -wieprzowy. ( w panierce)

A konkretnie o jego smażenie.

A więc :słyszałam, że najlepiej jest smażyć tylko na maśle, inni mówią - tylko na oleju, a reszta- na smalcu... Co wy powiecie na ten temat? ;-))

Odpowiedz

Kucharzeonline

lusiapietru..

Przepisów: 0

Ocena: 0

zosia6g

Przepisów: 0

Ocena: 0

asiunia94xxx

Przepisów: 0

Ocena: 0

bordek

Przepisów: 0

Ocena: 0

helenapon

Przepisów: 475

Ocena: 4396

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń