Forum

seler!

(7)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 21

Odpowiedz

mysz204

Odp. seler!

20 lipca 2010

okolo 7-8 plastrow selera
tyle samo plastrow sera okraglego rzecz jasna
wedlina 4 plastry
seler zalac osolonym wrzatkiem i gotowac do miekkosci ale zeby sie nie rozwalily ok 7 min.nastepnie plastry przyprawic do smaku miedzy dwa krazki selera wlozyc plaster wedliny i sera nastepnie smazyc tak jak schabowe tzn w panierce;)
przepis znalazlam kiedys w internecie i musze powiedziec ze juz wielokrotnie mi posluzyl polecam;) to dobry sposob na przemycenie selera,szczegolnie dla dzieci;)

Odpowiedz

Kucharzeonline

AgnieszkaaG

Przepisów: 0

Ocena: 0

ewulcia

Przepisów: 0

Ocena: 0

danutast1

Przepisów: 110

Ocena: 1234

AgnieszkaPa..

Przepisów: 0

Ocena: 0

aneta44aa

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń