Forum

Sernik- szybkie pytanie, pomocy :)

(4)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 296

Odpowiedz

LeiaOrgana

09 sierpnia 2013

Robię własnie lekki SERNIK NA ZIMNO. Pytanie brzmi- czy mogę do niego dodać jakiś AROMAT DO CIASTA? Chciałabym pomarańczowy, ale nie wiem, czy jedzenie go praktycznie na surowo nie poskutkuje zatruciem/biegunką? HELP!

kobra222

Odp. Sernik- szybkie pytanie, pomocy :)

13 sierpnia 2013

Pytanie-tylko po co to dodawać ? Sztuczny smród,który za komuny królował w ciastach,bo nie było nic innego.Teraz masz do wyboru naturalne produkty....

Konto usunięte

Odp. Sernik- szybkie pytanie, pomocy :)

13 sierpnia 2013

Podobnie, jak Kobra nie toleruję aromatów w ciastach, ani na zimno ani tych pieczonych. Aromaty można zastąpić naturalnymi produktami : migdałami, rumem, sokiem z pomarańczy, cytryny..itd itp.....Sztuczne aromaty dodawane do ciast powodują u mnie straszną nadkwasotę. Kobra222 ma rację po co dodawać sztuczne ulepszacze, jak dostępne są naturalne?

Odpowiedz

Kucharzeonline

KulinarnaCh..

Przepisów: 654

Ocena: 6262

pesto

Przepisów: 0

Ocena: 0

dioniza01

Przepisów: 0

Ocena: 0

szybki68

Przepisów: 0

Ocena: 0

slodkisenty..

Przepisów: 92

Ocena: 1206

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń