Forum

Sledzie

(10)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 86

Odpowiedz

Konto usunięte

16 kwietnia 2011

Robilam dzis platy solone w oleju.
Wlasnie skosztowalam i troche sa za slone....a czuc juz,ze sie moczyly i wydaje mi sie,ze jakbym je dlugo moczyla bylyby wyjalowione ze swego specyficznego smaku...
Jak WY robicie sledzie,zeby nie byly za slone,a smakowaly dalej jak sledz...
Czy to w ogole mozliwe???
Ja moczylam je jakies 40 minut i zlalam dwa razy wode...
Te juz zjemy jakie sa:)ale na przyszlosc chcialbym wiedziec...

Odpowiedz

Kucharzeonline

iwka72

Przepisów: 0

Ocena: 0

KulinarnaCh..

Przepisów: 499

Ocena: 4221

Joanna

Przepisów: 2

Ocena: 123

ski_ttles

Przepisów: 0

Ocena: 0

wjosna

Przepisów: 187

Ocena: 2212

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń