Forum

Suchy farsz ruski do pierogów, pomocy

(1)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 90

Odpowiedz

AmaneaAstarte

18 października 2018

Robiłam ruskie pierogi nie raz, ale zawsze mam z nimi taki problem, że farsz wychodzi mi za suchy. Zmieniałam sery, zmieniałam ziemniaki. Nie mam już pomysłu co jest tego przyczyną. Może zamiast zwykłego białego sera, kupić ser typu Bieluch?

Z góry dziękuję za odpowiedz.

Odpowiedz

Kucharzeonline

asia67

Przepisów: 411

Ocena: 5794

Ollka

Przepisów: 94

Ocena: 2062

beti56

Przepisów: 0

Ocena: 0

kasia145

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ninchen_67

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń