Forum

Suchy farsz ruski do pierogów, pomocy

(1)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 71

Odpowiedz

AmaneaAstarte

18 października 2018

Robiłam ruskie pierogi nie raz, ale zawsze mam z nimi taki problem, że farsz wychodzi mi za suchy. Zmieniałam sery, zmieniałam ziemniaki. Nie mam już pomysłu co jest tego przyczyną. Może zamiast zwykłego białego sera, kupić ser typu Bieluch?

Z góry dziękuję za odpowiedz.

Odpowiedz

Kucharzeonline

bostea

Przepisów: 0

Ocena: 0

pesto

Przepisów: 0

Ocena: 0

grklon

Przepisów: 3

Ocena: 8

Wilczyca666

Przepisów: 0

Ocena: 0

Roxeta

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń