Forum

żurawiny

(3)

Pokaż odpowiedź chronologicznie Od najwyższej oceny

Liczba wyświetleń: 110

Odpowiedz

Sugarspice

Odp. żurawiny

20 października 2009

Najprostszy sposob na sos zurawinowy: 2 szklanki wody, dwie szklanki cukru zagotowac, dodac 500 gr zurawin, gotowac ok 5 min az zacznac pekac i beda miekkie, nastepnie po ostudzeniu schladzac ok 3 godziny w lodowce. Swietnie smakuja z pieczonym miesem (np indykiem) lub pasztetem :)

Odpowiedz

Kucharzeonline

kazcbar

Przepisów: 0

Ocena: 0

awerka56

Przepisów: 0

Ocena: 0

Rapa

Przepisów: 7

Ocena: 29

smacznepotr..

Przepisów: 12

Ocena: 14

eedyta73

Przepisów: 0

Ocena: 0

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń