Gotowanie w kombiwarze
Tadeusz Barowicz, autor wielu kulinarnych bestsellerów, zaprasza do wspólnego nowoczesnego gotowania. W kombiwarze można przygotować pełny obiad w zaledwie 30 minut, jednocześnie przygotować mięso, warzywa i ryby, a do tego ograniczyć tłuszcz i zachować smak produktów.
REKLAMA
Warto wykorzystać wszystkie możliwości urządzenia i przyrządzić w nim szybkie przekąski, takie jak pieczarki nadziewane wędliną, a nawet pasztet z jarzyn. A może wolisz doskonałe zapiekanki - ze szpinakiem, pomidorami, cukinią lub boczkiem - lub coś słodkiego, np. eleganckie ciastka z dziurką lub biszkopt tortowy? Jedno jest pewne - sprawdzone triki i techniki autora zaprowadzą Cię na kulinarne wyżyny! Każdy przepis zawiera precyzyjne informacje na temat temperatury kombiwaru i czasu przygotowania potrawy.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
Królik w sosie z groszkiem i marchewką
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 31
4
Dania główne
Gulasz z papryką, groszkiem i pieczarkami
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Komunia
- Polska
- Węgierska
- Dietetyczne
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Mięso
- Wieprzowina
- Grzyby
- Przyprawy
- Gulasze
- Chleby
Odsłon: 45
4
Desery
Sernik na kruchym kakaowym spodzie
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Komunia
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ciasta
- Serniki
- Jajka
Odsłon: 79
6
Desery
Sernik na biszkoptach
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
35
Desery
Słodkie kartofelki
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
4
REKLAMA