Do góry

Konkursy

Konkurs: Co sprawia, że kuchnia roślinna staje się coraz bardziej popularna?

Dania bez glutenu, nabiału, mięsa i rafinowanego cukru mogą być smaczne. Dowodem na to jest książka Iny Rybarczyk "Łowcy smaków", w której znajdziesz aż 140 pomysłów na przepisy kuchni roślinnej na każdą okazję.

Jeśli zastanawiasz się jak przyrządzić wegański parmezan lub risotto bez grama masła, to koniecznie musisz mieć w swojej kulinarnej biblioteczce książkę Iny Rybarczyk "Łowcy smaków". Aby stać się jej właścicielem i móc wypróbować wszystkie 140 proponowanych przepisów, odpowiedz na proste pytanie: Co sprawia, że kuchnia roślinna staje się coraz bardziej popularna?

Zgłoszenia prosimy przesyłać za pośrednictwem formularza konkursowego do dnia 7 czerwca 2017 roku.

 

Pełny regulamin konkursu znajdziesz na następnej stronie. Kliknij >>

1 2

Polecane przepisy

Zobacz więcej

Komentarze do artykułu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń