Rurki z kremem czekoladowym na cieścier krucho- drożdżowym 5
Rurki z kremem na cieście kruchym 7
Domowe rurki z bitą śmietaną 8
Beziki10
Ciasteczka maślane bez proszku do pieczenia11
Serduszka kokosowe
Autor: Camilla24
Przepisów: 164 Ocena: 693
> 6 os.
60 min
łatwe
przystępne
Składniki:
Mąka krupczatka – 50 dag
Wiórki kokosowe –25 dag
Cukier – 20 dag
Proszek do pieczenia –4 łyżeczki
Margaryna – 25 dag
Jajka – 3 szt
Rum – 3 łyżki
Śmietana 18% –2 łyżki
Sposób przygotowania
1
Margarynę posiekać z sypkimi składnikami, następnie dodać jajka, rum i śmietanę. Dokładnie wyrobić,
rozwałkować, wykrawać serduszka i układać na natłuszczonej blasze. Piec na złoty kolor.
Twoje notatki do przepisu
Pobierz lub drukuj aby zobaczyć pełną wersję książki.