Do góry

Trwa generowanie książki

Z przepisów, które widzisz poniżej, właśnie przygotowujemy dla Ciebie książkę. W zależności od ich ilości może to potrwać nawet do kilkudziesięciu minut. W książce znajdziesz okładkę, spis treści, zdjęcia, receptury i artykuły.

Nie chcesz czekać? Podaj swój adres e-mail, a powiadomimy Cię, gdy książka będzie gotowa.
Zapisz
Dziękujemy za podanie adresu e-mail.
Po wygenerowaniu książki, na wskazany adres, wyślemy link umożliwiający jej pobranie.

Książka kucharska:

Co zrobić z mięsa z rosołu?

Autor: jorgos00

Często po ugotowaniu rosołu zostaje nam mięso. Jest ono miękkie i delikatne, można z niego przygotować kolejną potrawę.

Podgląd papierowej książki do wydrukowania (z okładką, spisem treści, przepisami i artykułami)

Przepisy w książce

Reklama