Zamknij
Podgląd książki kucharskiej
6przepisówna
Obiadki .
Przepisy zebrane przez: Sarencja14

Spis treści

  • łazanki z pieczarkami3
  • kurczak po włosku5
  • paszteciki z pieczarkami i kapustą6
  • Kąski z kurczaka bez tłuszczu w kukurydzianej panierce7
  • Krokiety z serem, pieczarkami i kapustą8
  • Roladki z mięsa mielonego i pieczone ziemniaczki9

łazanki z pieczarkami

Autor: ekspansja-smaku
Przepisów: 121 Ocena: 1767
  • 3-4 os.
  • 60 min
  • łatwe
  • tanie

Składniki:

  • makaron łazanki 250 g pieczarek 500 g kiszonej kapusty 1 cebula
  • 5 ziarenek ziela angielskiego sól do smaku olej
  • 3 listki laurowe 5 ziarenek pieprzu

Sposób przygotowania

1
Makaron ugotować. Kapustę pokroić i ugotować z przyprawami. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć. Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć. Ugotowaną kapustę odcedzić, wymieszać z pieczarkami, cebulą i makaronem. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Smacznego!.


Twoje notatki do przepisu

łazanki z pieczarkami Strona 3

Pobierz lub drukuj aby zobaczyć pełną wersję książki.