Do góry

Trwa generowanie książki

Z przepisów, które widzisz poniżej, właśnie przygotowujemy dla Ciebie książkę. W zależności od ich ilości może to potrwać nawet do kilkudziesięciu minut. W książce znajdziesz okładkę, spis treści, zdjęcia, receptury i artykuły.

Nie chcesz czekać? Podaj swój adres e-mail, a powiadomimy Cię, gdy książka będzie gotowa.
Zapisz
Dziękujemy za podanie adresu e-mail.
Po wygenerowaniu książki, na wskazany adres, wyślemy link umożliwiający jej pobranie.

Książka kucharska:

Papryka

Autor: smaker

Papryka to jedno z najzdrowszych warzyw! Czerwona ma więcej witaminy C niż cytryna. Zielona jest bogata w kwas foliowy, a żółta to znakomite źródło przeciwutleniaczy, które zwalczają wolne rodniki.
Ponadto papryka poprawia nastrój, a dzięki zawartości witaminy E odmładza.

Podgląd papierowej książki do wydrukowania (z okładką, spisem treści, przepisami i artykułami)

Przepisy w książce

Pokaż więcej