Zamknij
Podgląd książki kucharskiej
20przepisówna
pasty do chleba
Przepisy zebrane przez:

Spis treści

  • Pasta, keczup z papryki3
  • Pasta serowo-jajeczna5
  • Sałatka z pora6
  • chrzan z jajkiem8
  • Pasta z tuńczyka- lekka i wyrazista10
  • pasta z suszonych pomidorów i słonecznika11
  • Pasta z selera i tuńczyka12
  • Pasta z kurczaka,orzechów i migdałów14
  • PASTA Z TUŃCZYKA16
  • PASTA Z MAKRELI18
  • Pasta curry z kurczakiem20
  • "Kanapowa" pasta jajeczna21
  • Pasta z tuńczyka po amerykańsku22
  • Pasta z brokułów23
  • pasta buraczkowa...24
  • Pasta rybna26
  • Pasta do chleba28
  • Pasta z tuńczyka30
  • Pasta z makreli32
  • Czekadełko z suszonymi pomidorami33

Pasta serowo-jajeczna

Autor: rosse
Przepisów: 234 Ocena: 5600
  • 3-4 os.
  • 15 min
  • średnie
  • przystępne

Składniki:

  • ser żółty, 20 dkg
  • cebula mała, 1 szt.
  • jajka, 3 szt.
  • majonez, 2-3 łyżki
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania

1 Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Cebulę i jako posiekać drobno,dodać do sera.Dodać majonez,posolić i popieprzyć do smaku,wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Pasta serowo-jajeczna Strona 3

Pobierz lub drukuj aby zobaczyć pełną wersję książki.