Zamknij
Podgląd książki kucharskiej
1przepisna
Pasty kanapkowe
Przepisy zebrane przez:

Spis treści

  • Pasta z makreli3

Pasta z makreli

Autor: taura
Przepisów: 237 Ocena: 6768
  • 1-2 os.
  • 15 min
  • średnie
  • przystępne

Składniki:

  • makrela wędzona
  • cebula
  • jajko
  • papryka
  • majonez

Sposób przygotowania

1 Do miseczki wkroiłam 2 jajka ugotowane na twardo, pół wędzonej makreli, 1/4 papryki, 1/4 cebuli. Dodałam 3 łyżeczki majonezu kieleckiego i dokładnie wymieszałam. Pastę nakładałam na kromki chleba razowego i ozdobiłam kiełkami rzodkiewki. Samo zdrowie!

Twoje notatki do przepisu

Pasta z makreli Strona 3

Pobierz lub drukuj aby zobaczyć pełną wersję książki.